Mastermind

Atunci când participi la un grup de Mastermind și te focusezi alături de alte persoane în jurul unei idei sau credințe, o să pleci fie cu ideea ta îmbunătățită, fie cu mai multe idei pe care să le aplici în viața ta.
Participând la un Mastermind poți obține:

Conștientizări

Noi conștientizări de aplicat în viața/afacerea ta

Creștere accelerată

Creștere accelerată în viața și afacerea ta

Inspirație

Inspirație de la un nivel mult mai înalt (MasterMind)

Networking

Vor apărea oportunități de networking;

Relații noi

Relații noi cu persoane având interese și direcții comune

Subiecte de interes

Dezvoltarea unui anumit subiect de interes și direcții comune

Comunicare

Dezvoltarea abilităților de comunicare cu persoanele cu care vei interacționa

Consecvență

Consecvență în activitățile zilnice din viața personală și afaceri

Mastermind nu este o întâlnire între prieteni la cafea, nu este o discuție oricare, nu este brainstorming. Mastermind-ul este ghidaj prin întâlniri periodice înspre ceva anume.

Toți oamenii de succes au făcut parte sau fac dintr-o grupă de Mastermind pe anumite teme. Ai o creștere mai accelerată atunci când crești într-un grup de oameni cu interese comune. Oamenii care nu fac parte dintr-un grup de Mastermind încep să se simtă solitari. Pe măsură ce urcă în viață încep să se simtă tot mai singuri.

Concluzie

Idea ta îmi stimulează mie gândirea mea până la punctul la care eu îmi îmbunătățesc idea mea cu care am venit la masă. Amândoi plecăm cu 2,5 idei. Ideile fiecăruia pleacă mai bune decât au venit. În Mastermind când stai de vorbă cu cineva mintea ta se deschide și îți poți duce ideea personală la un alt nivel. În Mastermind se crează o inteligență colectivă, o minte superioară la care, de unul singur, nu poți avea acces.