Despre mine
Cristina Sorlea

În primii 36 de ani viața mea a fost o călătorie dureroasă a căutării validării. Am fost un copil nedorit. Am crescut cu convingerea că nu sunt bună. Deși în cei 19 ani cât am fost profesor, îmi dădusem toate gradele didactice, am fost director de școală aveam continuu aceeași senzație că ceva îmi lipsește, aveam acea suferință interioară. Până în 2016 când diagnosticul de cancer m-a oprit din această zbatere continuă.

Azi când știu cine sunt în adâncul ființei mele și știu care îmi sunt valorile ce îmi ghidează deciziile, zâmbesc cu iertare uitându-mă la tot acest zbucium dureros.

A fost salvator să descopăr că indiferent cine ai fost, ce ți s-a spus că ești sau prin ce suferințe ai trecut, tu-eu ne putem rescrie viața. Ba mai mult, că e responsabilitatea mea – a ta ca adult să faci pace cu trecutul și să îți clădești viața cu bucuria pe care cu toții o merităm.

Pentru că Antreprenoriatul a fost visul meu, am avut curaj să renunț la o carieră de 19 ani și să îmi încep propria afacere.

Mi-am zis apoi că trebuie să ajut și alți oameni să se reinventeze. La începutul afacerii mele de coaching și mastermind-training habar nu aveam că voi ajunge să impactez cca. 6 mii de persoane.
Oamenii au nevoie de ghidare profesionistă pentru că a te dezvolta personal nu e un lucru ușor.

Cristina Sorlea

Coach, trainer

Nu știam că voi descoperi că ador să lucrez cu antreprenori și echipele lor.

Așa că în ultimii 4 ani am lucrat cu zeci de oameni de afaceri care se simțeau copleșiți de provocările propriilor afaceri oferindu-le instrumente și ghidare pentru a se repoziționa ca leaderi. E uimitor cât de rapid se poate extinde o afacere atunci când leaderul învață să își clarifice viziunea, apoi descoperă metoda prin care oamenii să-i accepte viziunea. Devine organizat și astfel sporește eficiența muncii în afacere. Mă bucur să văd echipele pe care le ghidez în firme cum își sporesc productivitatea când învață să le pese unii de alții, să se ajute să fie mai creativi - mai responsabili și motivați intrinsec.

Antreprenorule, abia aștept să te ghidez pe tine și oamenii tăi.

Echipa mea
Fă cunoștință cu membrii echipei mele

Cu oamenii potriviți poți muta munții din loc.

Datorită echipei mele dragi, am încrederea că orice provocare, task, meeting sau eveniment va fi dus la bun sfârșit cu rezultate extraordinare.

Îți prezint, cu bucurie echipa mea, oameni minunați, care contribuie zilnic la progresul meu, oameni care mă fac să mă simt zilnic binecuvântată.

70+
Coaching Companii
5700
Clienți Satisfăcuți
2700
Sesiuni de Coaching:
Experiență
Valorile care mă ghidează în viață

Valorile personale  sunt  busola care te ajută să rămâi pe drumul corect și să iei deciziile sănătoase pentru viața ta. Dacă nu le cunoști rătăcești prin viață.

Iată care sunt cele mai importante pentru mine:

FAMILIA
100%
DEZVOLTAREA
100%
CUNOAȘTEREA
100%
PASIUNE
100%
SATISFACȚIA CLIENȚILOR
100%
CURAJ
100%