CRISTINA SORLEA
Cine sunt?
Bucuria mea este să îi ghidez pe oamenii care vor excelență în viata lor. Ești antreprenor sau angajat și ți-ai setat obiective mărețe? Te pot ajuta cu instrumente de gândire practică, eficiență în organizare, gestionare emoțională și tehnici pentru evoluția ta spirituală.

Care sunt răspunsurile pe care le cauți?

Rezervă o sesiune gratuită


Nu găsești loc liber în calendar?

Înscrie-te în lista de așteptare, iar cineva din echipa mea te va contacta pentru a programa sesiunea.

Misiunea mea
Experiența succesului

Schimbarea poate fi dificilă, dar devine din ce în ce mai ușoară atunci când te apuci treptat de treabă. În acest sens vin în întâmpinarea ta cu soluții concrete pentru provocările către succesul tău prin:

  • Coaching
  • Training personalizat & Training companii
  • Analiză comportamentală
  • Workshop
  • Team building
  • Leadership game
ce ofer eu
Serviciile mele

Te pot ghida profesionist. Alege ceea ce ți se potrivește.

Coaching
Te voi ajuta să faci față obstacolelor ce apar pe drumul către rezultatele la care visezi și să descoperi bucuria de a trăi.
Training companii
Avantajul de a fi competitiv pe o piață nu înseamnă numai creșterea producției sau a cifrei de afaceri, ci și echipe mai eficiente.
Leadership Game
Este un joc distractiv și interactiv, gândit inteligent de compania Maxwell Leadership cu scopul de a spori eficiența echipei tale.
Workshop
În calitate de Trainer & Coach, ofer activități interactive de grup și lecții customizate pe nevoile tale și ale echipei tale.
Team Building
Experiențe unice, create special pentru angajații tăi, care să le crească încrederea reciprocă și buna comunicare.
Mastermind
Scopul grupului e să primești susținere, să faceți schimb de strategii și tactici, ca să vă îndepliniți obiectivele.
Echipa mea
Fă cunoștință cu membrii echipei mele

Cu oamenii potriviți poți muta munții din loc. Am convingerea că putem onora fiecare client depășindu-i așteptările tocmai mulțumită echipei mele minunate.

Îți prezint, cu bucurie, oamenii minunați din echipa mea, care acționează zilnic cu profesionalism setând mereu standarde noi de calitate pentru a te servi în cel mai bun mod posibil. Cu ei mă simt binecuvântată în fiecare zi.

testimoniale
Ce spun clienții mei minunați
POVEȘTI DE SUCCES
Blogul meu
Noutăți recente

Salutare, om minunat! Bine ati venit pe blogul meu. Am creat acest blog din dorința de a ajuta câți mai mulți oameni să descopere bucuria de a trăi și de a evolua într-o direcție corectă către visele și scopurile lor!